100 euro lenen ondanks BKR. Binnen 10 minuten is het geld van jou

Ben jij opzoek naar een manier om zo snel mogelijk 100 euro extra op je rekening erbij te krijgen. Zoek niet verder! Met behulp van een spoed lening staat die 100 euro binnen 10 minuten op jouw rekening.

Het enige wat jij hoeft te doen is een spoed lening aan te vragen via internet bij een van de vele online leningaanbieders die er zijn. Wanneer jouw aanvraag is goed gekeurd staat het geld 10 minuten later al op jouw rekening.

Vier jij dit jaar ook carnaval of ga je op wintersport? Dan is een spoed lening de uitkomst. Op het moment dat je biertje op is sluit je via internet op je mobiel gewoon een spoed lening af en 10 minuten later kun jij gewoon al je volgende biertje bestellen. Geen geld meer hebben is vanaf nu dus geen excuus meer!
[ad#336×280-rechts]
Een online leningaanbieder klinkt misschien niet geheel veilig, maar dat zijn ze zeker wel. Ondanks dat deze leningaanbieders alleen via internet werken zijn ze wel aangesloten bij verschillende verenigingen. In Nederland zijn de regels namelijk zo streng dat wanneer een leningaanbieder niet is aangesloten bij een officiële vereniging zij direct geblokkeerd worden.

Maar net als aan alle leningen, kleeft ook aan deze lening een prijskaartje. Dit prijskaartje is ook nog vele male duurder omdat het geld binnen zeer korte tijd op je rekening staat. Het rente percentage dat je moet betalen kan oplopen tot 25%. Dit is niet niks.

Naast deze hoge rente percentage telt een spoed lening een terugbetalingstermijn van 30 dagen. Dit is een erg korte periode en iedere dag dat je te laat bent met terugbetalen betaal je een flinke boete.

Een spoed lening is dus niet voordelig, maar kan wel de beste oplossing zijn in een periode dat het financieel even tegen zit. Je kunt alleen een spoed lening afsluiten wanneer je zeker bent van een hoog genoeg inkomen de eerst volgende maand. Je kunt de lening dus in principe altijd terugbetalen. Het moet echter niet zo zijn dat je na het terugbetalen van je lening opnieuw een lening moet aangaan om de volgende maand door te komen.