150 euro lenen ondanks BKR

Heb je onverwacht geld nodig omdat je naar familie in het buitenland moet, of is er een hoge rekening binnengekomen die direct betaalt moet worden? Iedereen krijgt weleens te maken met uitgaven waarmee je geen rekening hebt gehouden. Voor dat soort momenten kan iedereen een korte lening afsluiten, ook mensen met Bureau Krediet registratie, ook wel BKR genoemd.

Voor mensen met BKR, maar natuurlijk ook voor mensen zonder BKR is een kortlopende lening in het leven geroepen. Deze lening is voor mensen bedoeld die onverwacht krap bij kas zitten, en daardoor hun rekeningen niet kunnen betalen of simpel weg niet tot het einde van de maand in hun basis behoeften kunnen voorzien. [ad#336×280-rechts]

Omdat niemand lang met schulden wilt rondlopen biedt een korte lening, ook wel minilening of flitslening genoemd, een goede uitkomst. Dit is namelijk een lening die op korte termijn moet worden afgelost. Een normale lening heeft vaak een aflossingsperiode van een paar jaar, bij een korte lening is deze periode maar 30 dagen. Hierdoor is uw schuld afgelost op het moment dat er weer geld op uw rekening staat.

Een ander bijkomend voordeel is dat de kredietverstrekkers van korte leningen geen BKR check doen, hierdoor kunnen dus ook mensen met BKR geld lenen. De kredietverstrekker doen geen BKR check omdat het korte leningen zijn waarbij er enkele voorwaarden worden gesteld waardoor zij geen risico lopen. De voorwaarden voor een korte lening zijn, een minimale leeftijd van 21 jaar met een vast inkomen. Het geleende geld plus rente worden automatisch van de rekening afgeschreven als het salaris is gestort.

Om 150 te lenen hoef je dus alleen maar naar een kredietverstrekker te gaan en je gegevens in te vullen. Als de kredietverstrekker jouw aanvraag heeft goedgekeurd kun je binnen een dag 150 euro op je rekening hebben staan.

Een korte lening is dus een lening voor iedereen die op zeer korte termijn geld nodig heeft, maar ook de mogelijkheid heeft om de lening binnen korte tijd, namelijk 30 dagen, terug te betalen.