200 euro lenen ondanks BKR én direct op je rekening

Iedereen komt wel eens in een situatie terecht waarbij het nodig is om heel tijdelijk een klein bedrag zoals 200 euro te lenen. Hiervoor zijn er dan ook diverse mogelijkheden voorhanden, om een dergelijke kleine lening te realiseren.

Indien je over een doorlopend krediet beschikt, kun je dit bedrag gewoon opnemen, en tegen het gebruikelijke tarief weer aflossen aan de bank. Dit is verreweg de meest flexibele leenvorm, maar wordt afgesloten voor een veel hoger opname limiet.

Een alternatief hiervoor bij de bank, is rood staan op je betaal rekening, met toestemming van jouw bank. Hierdoor kun je net als bij een doorlopende krediet gewoon naar wens het bedrag opnemen, wanneer je het nodig heeft.

Deze vormen van krediet zijn dus erg snel wanneer ze eenmaal zijn afgesloten. Heb jij echter niet iets dergelijks geregeld bij uw bank, en heb je toch snel 200 euro nodig, dan is het zaak om te kijken naar andere mogelijkheden.[ad#336×280-rechts]

Via een kortlopende lening, ook wel bekend als korte lening, kun je eenvoudig 200 euro lenen binnen 10 minuten. Je vraagt deze lening online aan waardoor er een snelle afhandeling plaatsvindt en na goedkeuring de 200 euro al binnen 10 minuten op jouw bankrekening kan staan. Deze vorm van lenen is dus een erg snelle manier en een ander bijkomend voordeel is dat er geen BKR check wordt uitgevoerd.

De looptijd van deze lening is vaak maximaal 30 dagen, dit is dus erg kort. Het rente tarief is een stuk hoger dan bij de reguliere banken. Een kortlopende lening is dus een dure lening, maar als snelheid geboden is de beste uitkomst.

Geld lenen tegen onderpand via pandjeshuizen is ook een mogelijkheid, maar dan moet je wel over een onderpand beschikken dat je hiervoor kunt inleggen. Deze leenvorm is ook erg snel. Een lening afsluiten met onderpand van 200 euro kan letterlijk een kwestie zijn van enkele minuten, omdat je direct het geld contact krijgt uitgekeerd.

200 euro is niet een heel hoog bedrag waardoor het snel zal lukken die te lenen. Welke vorm van lenen voor jou het beste is kun je alleen zelf beoordelen want elke situatie heeft een andere aanpak nodig.