250 euro lenen ondanks BKR

Ben jij opzoek naar een lening van 250 euro maar heb je last van een BKR? Met jou hebben nog velen anderen last van een negatieve BKR. Meer dan 11 miljoen mensen in Nederland hebben een Bureau Krediet Registratie in Tiel. Van deze registratie zijn ongeveer een kwart van de mensen niet bewust. Een BKR kun je namelijk al krijgen wanneer je een telefoonrekening te laat hebt betaalt.

Een Bureau Krediet Registratie houdt in dat je in het verleden bepaalde rekening niet hebt betaalt. Als een bedrijf meerdere malen een herinnering heeft gestuurd van de rekening en je hebt het nog steeds niet betaald dan geeft het bedrijf dat aan in Tiel. Door een BKR heb je dus het vertrouwen verloren van iedere kredietverstrekker. Een kredietverstrekker bied namelijk alleen leningen aan wanneer die er zeker van is dat deze terug wordt betaald.
[ad#336×280-rechts]
Alle banken doen een BKR check, maar gelukkig niet alle online kredietverstrekkers. Zij bieden leningen aan van relatief kleine bedragen en maken de afspraak met de persoon die geld wil lenen dat wanneer het eerst volgende salaris wordt gestort zij het geleende geld plus rente automatisch van je rekening mogen halen. Door deze toezeggen loopt een kredietverstrekker dus 0% risico.

Een dergelijke lening wordt een snelle lening genoemd. Er zitten wel wat voorwaarden aan deze lenen. Je moet minimaal 21 jaar oud zijn en een vast inkomen hebben. Dit inkomen kan een salaris zijn, maar het kan ook studiefinanciering of kinderbijslag zijn. Al deze bronnen van geld komen maandelijks op een vast tijdstip waardoor de kredietverstrekker direct het geld van je rekening kan halen.

Dus als je opzoek bent naar een lening ondanks een BKR, dan kun je op internet diverse aanbieders vinden van snelle leningen. Het enige wat jij hoeft te doen is een formulier in te vullen en terug te mailen of per post op te sturen. Wanneer je aanvraag is goed gekeurd kan het gewenste bedrag nog diezelfde dag op je rekening staan.