300 euro nodig maar zit je met een negatieve codering? Desondanks heb jij opties!

Heb jij een negatieve codering maar wil je toch proberen om geld te lenen zoals 300 euro? Ook jij hebt opties dankzij internet. Zorg er wel voor dat je dit veilig doet.

Een grote groep mensen in Nederland heeft een negatieve kredietcodering door verschillende redenen. Denk hierbij aan een keer vergeten rekeningen te betalen, of het slachtoffer van teveel vertrouwen hebben in anderen.

Helaas wordt je met een negatieve registratie niet echt welkom geheten in kredietland. De grote banken ABN Amro, SNS, Rabo etc. zullen je vermijden omdat ze bang zijn dat je geen goede lener bent.

Dit is gelukkig niet het einde van het verhaal. Op internet zijn er aanbieders te vinden die diensten aanbieden voor mensen met een slechte codering.

Het is wel belangrijk om veilig te zijn op internet. Er zijn ook sites waar mensen advertenties plaatsen die via schimmige gmail of hotmail adressen rechtstreeks leningen aanbieden. Ga hier mee in zee. De kans op oplichting is groot.

De meest veilige manier is om bij een aanbieder van flitskredieten, ook wel minikredieten of korte leningen genoemd, een lening af te sluiten. Dit is de meest veilige manier, omdat deze aanbieders sinds 1 juni van dit jaar verplicht aangesloten moeten zijn bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten. Dat is een soort van waakhond die toezicht houdt op de leningen in Nederland. Als je aangesloten bent bij deze organisatie, dan weet je als consument dat ze eerlijk en duidelijk moeten zijn over hun tarieven. En er zijn meer regels, richtlijnen genoemd, waar een kredietverstrekker zich aan moet houden. Die zijn ten gunste van de consument.

Door een aantal van deze online kredietverstrekkers wordt geen controle gedaan bij de bekende kredietregistratiebureau ’s. Hier kun je dus geld lenen vanaf 100 euro. 200 euro of 300 euro lenen behoort dus tot de mogelijkheden.

Waar zijn deze online kredietverstrekkers te vinden?
Op internet zijn er diverse te vinden. Controleer vooral of ze gevestigd zijn in Nederland. Google ook even naar ervaringen van klanten.

Maakt het uit waar je die 300 euro voor nodig hebt?
Nee dat is jouw eigen zaak en dat hoeft de kredietverstrekker ook niet te weten. Of het nou een deurwaarder is die je moet betalen, of geld voor een avond uit met je vrienden of kopen van kleding, het maakt niet uit.

Kortom, zelfs met een negatieve registratie kun je 300 euro lenen. 300 euro nodig, hier is het antwoord dus.

[ad#336×280-rechts]