350 euro lenen zonder BKR voor het betalen van je telefoonrekening

Dat is echt een hele vervelende situatie! Even niet goed op je aantal belminuten gelet en nu heb je een rekening binnen gekregen van 350 euro van je telecombedrijf.

350 euro heb je waarschijnlijk niet zomaar op je rekening staan. Om te voorkomen dat je telefoon afgesloten wordt en onbereikbaar bent voor de rest van de wereld is het verstandig om nu een oplossing te zoeken.

Een ander nadeel is dat je op de BKR lijst kunt komen van wanbetalers. Dat is flink vervelend omdat je daarmee geen abonnement kunt afsluiten bij andere telecomaanbieders. Een ander probleem is dat je hierdoor ook moeilijk leningen kunt afsluiten als je eenmaal op die lijst staat. Sta je al op die lijst dan weet je dat betalen van die rekening heel belangrijk is omdat je wilt voorkomen dat je codering verslechtert: als je een BKR registratie hebt duurt het 5 jaar voordat je ervan komt. Maar als je in de tussentijd alsnog rekeningen niet op tijd betaald dan duurt het nog langer. Dat wil je natuurlijk niet!

Het is dus belangrijk dat jij die telefoonrekening zo snel mogelijk betaalt. Dit kun je doen door een dag lening af te sluiten. Een dag lening wordt vaak een tijdelijke lening genoemd. Een tijdelijke lening wordt aangeboden door online aanbieders van kredieten. Deze lening leen je tijdelijk (voor een maand) die speciaal in het leven is geroepen voor noodsituaties zoals deze. Omdat je het geld dezelfde dag al op je rekening krijgt heet het een dag lening.

[ad#336×280-rechts]

Aanvragen is niet moeilijk. Gewoon de website van een aanbieder van een dag lening bezoeken, de aanvraag doen via het online formulier en je weet binnen een paar minuten al of je die 350 euro kunt lenen. Die 350 euro gelijk op je rekening is het grote voordeel hiervan.

Los je probleem op en sluit een dag lening af van 350 voor je mobieltje! 350 euro lenen zonder BKR zeker een optie.