500 euro lenen ondanks BKR met een nood lening

Veel Nederlanders krijgen ineens een te hoge rekening onverwacht binnen die direct betaald moet worden. Van waterschapsbelasting, gas water en electra kosten tot een belastingaangifte. In deze gevallen heb je behoefte om snel even geld te lenen. Dit geldt ook voor mensen die genoteerd staan bij het Bureau Krediet registratie, beter bekend als het BKR.

Voor mensen met een slechte BKR, maar natuurlijk ook voor mensen die een normale BKR hebben is een nood lening tot stand gekomen. De nood lening is voor mensen bedoeld die het einde van de maand niet gaan redden met hun geld.
Omdat het niet prettig is om met openstaande rekeningen wilt blijven rondlopen biedt een nood lening, ook wel korte lening of makkelijke lening genoemd, een goede oplossing. Deze lening los je op korte termijn af. Leen je normaal bij een bank, dan heeft vaak een aflossingsperiode van een paar jaar. Bij de nood lening is deze periode slechts 30 dagen. Hierdoor kun je perfect je schuld aflossen als je weer geld op je rekening staat van je salaris.

[ad#336×280-rechts]

Een ander nuttig voordeel is dat de geldverstrekkers van nood leningen geen BKR toets doen, waardoor dus ook mensen met een slechte BKR geld kunnen lenen. De kredietverstrekkers slaan de BKR controle over, omdat het kortlopende leningen zijn waarbij aan een aantal eisen moet voldoen. Hierdoor lopen zij minder risico dat je het geld niet terugbetaalt.

De voorwaarden voor een nood lening zijn dat je vaak een minimale leeftijd van 21 jaar met een vast inkomen hebt. Het geld plus de leenkosten worden automatisch van de rekening afgeschreven.

Om 500 euro te lenen hoef je dus alleen maar naar de website van een kredietverstrekker te gaan die nood leningen aanbiedt en je gegevens in te vullen. Heeft de kredietverstrekker jouw aanvraag goedgekeurd, dan is het zeker mogelijk dat je binnen een dag 500 euro op je rekening hebt staan.

Een nood lening is dus een makkelijke lening voor ieder die op zeer korte termijn geld nodig heeft, maar ook in staat is om binnen korte tijd, namelijk een maand terug te betalen. 500 euro lenen ondanks BKR wordt vaak gedaan dankzij deze nood lening