600 euro lenen ondanks BKR? Binnen 1 dag staat het op je rekening

600 euro lenen ondanks BKR? Voor mensen met een BKR lijkt dit misschien onmogelijk, laat staat dat het binnen 1 dag op je rekening staat. Maar dat is het niet!

Een lening waarbij dat mogelijk is wordt een spoed lening genoemd. Iedereen kan gebruik maken van een spoed lening, dus ook mensen zonder BKR notering.

Het bijzondere aan een spoed lening is dat er geen BKR controle wordt uitgevoerd en dat het geld al binnen een dag op je rekening staat. Er zijn zelf leningverstrekkers op internet die beloven het geld binnen 10 minuten op je rekening te storten.

Een spoed lening is dus De uitkomst voor mensen die met spoed geld nodig hebben. Het nadeel echter van een spoed lening is dat je over deze lening meer rente moet betalen dan over een reguliere lening en dat het terugbetalingstermijn aanzienlijk korter is.

Het terugbetalingstermijn is in veel gevallen slechts 30 dagen. Het terugbetalingstermijn is gebaseerd op het maandelijks inkomen dat je krijgt. Je kunt dan ook alleen gebruik maken van een spoed lening als je over een vast inkomen beschikt.
[ad#336×280-rechts]
Naast een kort terugbetalingstermijn is de rente aanzienlijk hoger dan die van een reguliere lening. Het rentepercentage van een reguliere lening ligt vaak rond de 8%. Het rentepercentage van een spoed lening ligt vaak rond de 20%.

Een spoed lening afsluiten is dan ook alleen wijselijk als je zeker bent van een hoog genoeg inkomen de eerst volgende maand. De lening moet meer gezien worden als een noodoplossing op korte termijn dan een lening als aanvulling op je huidige inkomen.

Situaties waarin een spoed lening zeker van pas komt is wanneer er onverwachte rekeningen zijn binnengekomen en je hebt net een nieuwe koelkast moeten kopen. Een koelkast gaat jaren mee waardoor het altijd een verrassing is als deze het begeeft.

Je hebt dan waarschijnlijk net genoeg om de onverwachte kosten van de koelkast op te vangen, maar niet genoeg geld om ook nog die onverwachte rekeningen te betalen. In deze situaties biedt een spoed lening een goede oplossing.