700 euro lenen ondanks BKR? Geen probleem!

Heb jij een negatief BKR verleden maar wil je toch opnieuw geld lenen? Geen probleem! Er zijn vele online kredietverstrekkers die dat niet als een belemmering zien.

Deze online kredietverstrekkers kijken namelijk naar het heden en niet naar het verleden. Het enige wat voor hun belangrijk is, is dat jij minimaal 21 jaar oud bent en beschikt over een hoog genoeg inkomen.

Aan de hand van jouw inkomen berekenen zij hoeveel jij maximaal kan lenen. Je dient namelijk het geleende bedrag plus de rente al 30 dagen na het afsluiten van de lening terug te betalen.

Het terugbetalingstermijn is dus heel erg kort waardoor het ook voor jou belangrijk is om de lening goed te overwegen. Misschien zijn er namelijk andere mogelijkheden om het geld te kort op te vangen. Misschien kun je bij familie of vrienden terecht om een geldbedrag te lenen. Zij rekenen immers geen rente.
[ad#336×280-rechts]
Is de optie om bij vrienden te lenen niet aanwezig dan is een lening afsluiten bij een online kredietverstrekker wellicht de beste optie. Maar een lening die je zo makkelijk kunt afsluiten is natuurlijk niet geheel gratis. Je betaalt namelijk een flink percentage rente over deze leningen. Deze rente kan oplopen tot 30% van het geleende geld bedrag. In dit geval is dat 210 euro.

Het rentepercentage en de korte terugbetalingperiode is niet heel aantrekkelijk. Het is echter wel de enige manier om een lening af te sluiten voor iemand met een negatieve BKR. Maar er zitten uiteraard niet alleen maar nadelen aan deze lening. Na het afsluiten van de lening kan het geld namelijk al binnen 10 minuten op je rekening staan.

Het geld dat je vandaag nodig hebt, kan dus ook vandaag al worden uitgegeven!
Al met al is het een lening die een uitkomst biedt voor mensen met een negatieve BKR en waarbij je maar voor een zeer korte periode vast zit aan schuld.