750 euro lenen ondanks BKR

Heb je zo snel mogelijk 750 euro nodig, maar heb je last van een BKR?
Er zijn kredietverstrekkers die zich specialiseren in mensen met BKR notering die toch geld willen lenen. Het is vaak niet mogelijk om bij je eigen bank een lening te aan te vragen vanwege een BKR notering. Via online kredietverstrekkers kun je dan wel een lening aanvragen ondanks een BKR notering.

Een BKR notering geeft mensen vaak onterecht een stempel. Deze stempel staat namelijk voor wanbetaler. Maar zoveel mensen hebben weleens tijden gekend waarin het financieel wat moeilijker ging. Wanneer je in deze tijd een BKR notering oploopt zegt dat helemaal niets over hoe je er daarna financieel voor komt te staan en is het best mogelijk dat je er vanaf dat moment weer financieel bovenop bent gekomen.

Daarnaast is het ook mogelijk dat je er pas financieel bovenop komt als je ondanks een BKR notering toch een lening kunt afsluiten waarmee je schulden kunt saneren, meerdere leningen kunt samenvoegen en je zo de maandelijkse rente en aflossingen kan verlagen.

Er zijn kredietverstrekkers die zich specialiseren in het afsluiten van leningen voor mensen met een BKR notering. De meeste banken ontwijken deze groep mensen en zullen een leningaanvraag weigeren van iemand met een BKR notering. Maar de online kredietverstrekkers die niet afhankelijk zijn van de banken nemen iedere aanvraag voor een lening serieus. Je vind deze kredietverstrekkers alleen op het internet.
[ad#336×280-rechts]
Om een lening aan te vragen bij een online kredietverstrekker wordt je verzocht een formulier in te vullen, een kopie van je identiteit en loonstrookje mee te sturen. Je mag deze papieren in veel gevallen e-mailen, faxen of gewoon per post versturen. De kredietverstrekker gaat vervolgens kijken of jij in aanmerking komt voor een lening. De lening wordt alleen toegewezen als de kredietverstrekker er zeker van is dat jij je deze kunt veroorloven. Kloppen al je gegeven en kun jij het geleende bedrag en de rente terugbetalen dan kan het geldbedrag al binnen enkele minuten op je rekening staan.

Er zijn twee duidelijk redenen waarom deze kredietverstrekkers wel bereid zijn om wel aan mensen met een BKR notering een lening te verstrekken. Allereerst is de groep mensen met een BKR notering erg groot. Nederland telt namelijk 11 miljoen geregistreerde. Je bent dus echt niet de enige. De online kredietverstrekkers begrijpen dus dat mensen met een BKR notering een grote markt vormen die door de reguliere banken niet worden geholpen.

De tweede reden is dat iemand met een BKR notering wel meer betaalt voor een lening dan iemand zonder BKR notering. Het risico ligt natuurlijk wel hoger wanneer iemand met een slecht kredietverleden een lening krijgt en deze kredietverstrekkers verschaffen deze leningen alleen als ze er meer op kunnen verdienen.
Je bent als lener met een BKR notering dus wel duurder uit als u geld leent, maar aan de andere kant kun je alleen nog aankloppen bij deze kredietverstrekkers en zijn zij wel bereid om jouw leningaanvraag te beantwoorden.