Binnen 10 minuten 200 euro lenen ondanks BKR notering?

Heb je nu snel geld nodig? Maar sta je wel BKR genoteerd? Een minilening is dan de oplossing! Je kunt zo een bedrag van 200 euro lenen en dat binnen 10 minuten op je rekening hebben staan. Dit kan allemaal zonder uitgebreide BKR controle en je komt vandaag nog aan geld. Zit je dus dringend in geldnood dan is een minilening dè oplossing ondanks dat je op de zwarte lijst van het BKR staat.

Heb je een financiële tegenvaller zo op het einde van de maand, bijvoorbeeld de contributie van de sportclub die nog betaald moet worden. Je kinderen en jijzelf gaan met hartenlust elke keer naar de sportclub om hun vriendjes weer te zien en lekker bezig te zijn en te ontspannen. Het zou zonde zijn dat je er niet meer zou kunnen omdat je je contributie niet meer kan betalen.

[ad#336×280-rechts]

Neem dan een voorschot op je salaris. Er zijn heel veel mensen die voordat de maand voorbij is, hun geld al op hebben. Dan is een minilening een handige uitkomst. Je leent bijvoorbeeld 200 euro om een rekening te betalen die deze maand nog echt afgelost moet worden. Dan ben je daar ook mooi van af. Die 200 euro betaal je dan als je je loon op je rekening hebt staan, gewoon weer terug. Zonder extra kosten, want het rentepercentage is bij sommige internetaanbieders maar liefst 0%.

Je kan bij deze kredietverstrekkers dus geld lenen ondanks je BKR notering en het rentepercentage is 0%. Daarnaast hoef je niet lang een kantoor van de bank te gaan. Het bespaart je een heleboel papierwerk en tijd. Met een minilening oftewel flitslening staat er binnen 10 minuten geld op je rekening. Maar denk er niet te makkelijk over. Neem niet meerdere flitsleningen tegelijkertijd. Je zult ze toch binnen de afgesproken termijn terug moeten betalen. Als dat niet lukt dan zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.