Direct 100 euro op je rekening? Dat is ook mogelijk ondanks BKR

Ben jij 21 jaar of ouder en opzoek naar een lening? Geen zelfs ondanks een BKR kan jij gebruik maken van een kortlopende lening. Deze lening kun je afsluiten bij diverse online aanbieders van leningen.

Iedereen heeft weleens direct geld nodig. Er zijn diverse manieren om aan het benodigde geld te komen. Een lening is vaak namelijk niet het voordeligst. Je kunt daarom beter eerst familie of vrienden vragen of zij jou geld kunnen lenen.

Vind je geld vragen aan familie of vrienden vervelend omdat je misschien het gevoel hebt dat je iemand anders met jouw problemen opzadelt, dan is een voorschot op je salaris vragen aan je baas misschien een optie. Helaas zijn bazen hier vaak niet zo makkelijk in. Een lening is dan voor jou dan misschien toch de beste optie.
[ad#336×280-rechts]
Door bekenden zal worden afgeraden een lening aan te gaan bij een online aanbieder van leningen. Deze waarschuwing is terecht. Niemand wil jarenlang met een schuld rondlopen waarover hij een hoge rente moet betalen. Veel mensen komen namelijk door een lening aan te gaan in een vicieuze cirkel terecht, en moeten voor dat ze het weten het ene gat met het andere dichten.

Zulk soort leningen zullen we dan ook nooit aanraden. Maar er is een ander soort lening waarbij je niet voor jaren een schuld aangaat, maar voor slechts 30 dagen. Daarnaast wordt er van te voren gekeken wat voor bedrag je maximaal kan lenen door de aanbieder. Op die manier hebben zij de zekerheid dat het geleende geld wordt terug betaalt, en is het voor hun niet nodig een BKR check te doen.

Een dergelijke lening wordt ook wel een kortlopende lening genoemd. Een kortlopende lening kun je afsluiten bij diverse online aanbieders. Doordat je deze lening online kunt afsluiten is er een mogelijkheid dat het gewenste bedrag al binnen 10 minuten op je rekening staat.

Het enige wat een aanbieder van leningen van je vraagt is om een formulier in te vullen en terug te sturen. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd krijg je bericht en kan het bedrag in 10 minuten op je rekening staan.

Let bij het afsluiten wel op de hoogte van de rente, de meeste aan bieders berekenen 20% rente. Dit betekent dus dat je na maximaal 30 dagen 120 euro in één keer moet terugbetalen.