Direct 200 euro op je rekening ondanks BKR

Direct 200 euro op je rekening? Dat klinkt misschien te goed om waar te zijn. Maar het kan echt! Zelfs als je een negatieve BKR hebt is dat geen probleem.

Je hebt er vast al wel meer over gelezen, leningen die binnen een dag op je rekening staan. Zo ook deze lening, een spoed lening. Verschillende aanbieders op internet garanderen zelfs dat het geld binnen 10 minuten op je rekening staat. Hoe snel wil je het hebben?

Een spoed lening is een lening bedoelt voor spoedsituaties. Je kent deze situatie vast wel. Je moet nu een rekening betalen en het geld staat niet op je rekening of je wilt een vakantie boeken en als je die vandaag nog boekt krijg je flinke korting. Het zou zonde zijn als je die korting mis zou lopen doordat je pas over twee weken de vakantie kan boeken omdat dan je salaris is gestort.

In deze situaties kun je dus gebruik maken van een spoed lening. De lening sluit je af via internet en als je aanvraag is goedgekeurd staat het geld vaak binnen 10 minuten op je rekening. Je kunt dus vrijwel direct die vakantie boeken of snel je rekening betalen.[ad#336×280-rechts]

Van deze lening kun je ook gebruik maken als je een negatieve BKR hebt. De leningaanbieders van spoed leningen doen namelijk geen BKR controle. Een BKR controle belemmert de snelheid van de lening. Daarom hebben de leningaanbieders van spoed leningen een alternatief gevonden om toch zo min mogelijk risico te lopen.

Bij het invullen van het aanvraagformulier voor een spoed lening wordt gevraagd naar een kopie van je laatste loonstrookje. Aan de hand van dit loonstrookje berekenen zij of jij de lening kunt terugbetalen. Alleen als dat het geval is dan kan je een lening bij de desbetreffende leningaanbieder afsluiten.

Maar een spoed lening is niet voor niets een spoed lening. Het geld staat met spoed op je rekening, maar de lening dient ook met spoed te worden afbetalen. Namelijk 30 dagen nadat je de lening hebt afgesloten dien je het gehele bedrag plus de rente te hebben terugbetaalt.