Ik wil geld verdienen zonder te werken| Lenen Ondanks BKR. COM

Ik wil geld verdienen zonder te werken

Geld verdienen zonder te hoeven werken, wie wil dat niet? Wist je dat je heel snel aan extra cash kunt komen via internet? Je hoeft niet eens je deur uit!

De meeste mensen hebben een baan. Een baan biedt voordelen; je hebt regelmatig inkomen, je ontmoet nieuwe mensen en bouwt een pensioen op.

Een baan heeft ook nadelen; je ‘moet’ elke dag erheen. Soms zijn je collega’s echt niet aardig of leuk. En laten we niet vergeten: soms is het werk gewoon NIET leuk, vooral als je geen diploma hebt!

Het liefst zitten we lekker thuis en komt er elke week geld binnen. Helaas heeft niet iedereen een rijke suikeroom of een geldboom met 100 euro flappen.

Toch kun je zonder dat je werk hebt aan geld komen. Ook als je al schulden hebt of een negatieve BKR registratie. Dit leggen we nu uit.

 

Ik wil geld verdienen zonder te werken: hoe dan?

Wist je dat je dingen hebt die geld waard zijn? Zoals wat zul je je afvragen. Stel dat je nog geld krijgt van de belastingdienst. Of stel dat er iets gestolen is en dat je recht hebt op verzekeringsgeld. Of stel dat je elke maand geld betaalt aan het nutsbedrijf, maar dat dit eigenlijk teveel is? Je kunt nu op internet bij speciale aanbieders al het geld wat je nog krijgt in de toekomst NU alvast krijgen.

Dit heet een voorschot. En dat kun je dus regelen via internet.

Ik wil geld verdienen zonder te werken maar sta wel BKR genoteerd

Het werkt vrij eenvoudig. Je vult het formulier online in. Daar geef je aan wat voor vordering jij nog hebt.  Het mooie is, er wordt helemaal geen BKR check gedaan!  Als je dus op de zwarte lijst van het BKR staat, dan heb je dus geen last hiervan als je een voorschot aanvraagt.

 

Ik wil geld verdienen zonder te werken en andere manieren

Hierbij nog een opsomming van dingen die je kunt doen als je geld wilt verdienen maar geen zin hebt om voor iemand te werken:

–          Haal oude spullen op en breng dit naar het pandhuis

Je kunt nu ook naast goud en zilver ook spullen inleveren zoals oude telefoons, computers, zelfs auto’s.

–          Haal oud papier op en lever dit in

1000 kilo levert ongeveer tussen de 50 en 80 euro op. Je kunt naast oud papier ook karton inleveren.

–          Verhuur je kamer

In de huidige crisis is het lastig voor mensen om een hypotheek af te sluiten. Waarom ga je niet bij vrienden/familie logeren en verhuur je je kamer? Nog makkelijker is als je al een extra kamer hebt, dan hoef je je huis niet uit. Een kamer verhuren levert je zo 150 tot misschien wel 400 euro op, afhankelijk van de vierkante meters en waar je woont.

–          Ga op marktplaats spullen verkopen onder voorbehoud dat jij ze ergens anders voor minder kopen

Het is het oudste (nou ja, bijna oudste) beroep wat bestaat: handelen. Ga kijken op marktplaats of iemand iets zoekt. Ga vervolgens dit zoeken of plaats advertenties op andere sites. Ga vervolgens onderhandelen tegen welke bodemprijs je het kunt kopen. Ga vervolgens kijken of je dit kunt verkopen aan mensen die iets zoeken. Regel dat jij een percentage krijgt en dat het geld via jou gaat.

Kortom, er zijn genoeg manieren om extra euro’s te krijgen zonder dat je voor iemand hoeft te werken.