Is 300 euro lenen ondanks BKR mogelijk?

Is 300 euro lenen ondanks BKR mogelijk? Het antwoord op deze vraag is erg duidelijk, namelijk JA. Online kredietverstrekkers doen GEEN BKR check voordat ze jou een lening verstrekken.

Is geld lenen tegenwoordig zo gemakkelijk? Het antwoord op deze vraag luidt wederom JA. Je hoeft namelijk alleen maar een kredietverstrekker te zoeken op internet die snelle leningen aanbiedt. Een snelle lening, de naam zegt het al, staat heel snel op je rekening.

Wanneer je een snelle lening afsluit staat het geld al binnen één dag op je rekening. Er zijn zelfs kredietverstrekkers die beloven het geld al binnen 10 minuten op je rekening te storten. Een snellere lening bestaat niet.

Een snelle lening afsluiten bij een online kredietverstrekker is dus snel, eenvoudig en betrouwbaar. Helaas zijn er ook een aantal nadelen aan deze lening. Er zijn namelijk duidelijke voorwaarden gesteld aan deze lening en wanneer je je niet aan die voorwaarden houdt kost het je een heleboel extra geld.
[ad#336×280-rechts]
De voorwaarden voor een snelle lening is dat je minimaal 21 jaar oud bent en beschikt over een vast inkomen. Dit zijn voorwaarden die overeenkomen met de voorwaarden van vele andere leningen.

Er zijn echter ook wat bijzondere voorwaarden. Een snelle lening heeft namelijk de voorwaarde dat het geleende geldbedrag plus de rente binnen 30 dagen dient te worden terugbetaald. Een erg korte afbetalingsperiode dus.

Naast deze korte afbetalingsperiode telt de snelle lening ook een hoge rente. De rente kan namelijk oplopen tot 20% van het geleende geld bedrag. In het geval van 300 euro betaal je dus 60 euro rente. 30 dagen na het ontvangen van de lening moet je dus een bedrag van 360 euro terugbetalen.

Het is daarom van groot belang dat je goed onderzoek doet voordat je een snelle lening bij een online kredietverstrekker afsluit. De rente percentages en andere voorwaarden kunnen namelijk per online kredietverstrekker verschillen.

Naast dat je moet opletten op de voorwaarden die een snelle lening kent is het van groot belang dat je eerst bedenkt of je deze lening af kunt sluiten. Is je salaris hoog genoeg zodat je het tijdelijk geld te kort kunt opvangen met een snelle lening zonder dat je de volgende maand opnieuw in de problemen zit.