Leen 400 euro ondanks BKR in 10 minuten

In 10 minuten 400 euro op je rekening lijkt misschien onwerkelijk, maar het is echt mogelijk! Vele online aanbieders van leningen kennen de consumenten goed en weten dat er vele mensen zijn die soms zo krap zitten met geld dat hoe eerder het geld op de rekening staat hoe liever.

Je zult je direct afvragen hoe het überhaupt mogelijk is dat in zo’n korte tijd al een geldtransactie plaatsvindt naar jouw rekening. De uitleg is eigenlijk heel simpel. Op het moment dat jij een sms verstuurt naar de financiële aanbieder ontvangt deze de sms elektronisch. Deze sms geldt dan als groen licht voor het elektronisch systeem om direct het geld over te maken. Er komen dus helemaal geen mensen aan te pas.

Deze online aanbieders van leningen doen geen BKR controle omdat dit de snelheid van de lening in de weg zou zitten. De aanbieders moeten namelijk een aanvraag doen bij het BKR in Tiel, dit duurt minimaal 1 dag voordat ze er achter zijn of jij wel of niet een negatieve BKR hebt. Dit kost voor deze aanbieders te veel tijd want zij willen voldoen aan de wensen van de consumenten en dat is zo snel mogelijk lenen.[ad#336×280-rechts]
400 euro kun jij nodig hebben om rekeningen te betalen, maar er zijn natuurlijk nog tal van andere redenen waarom jij dit bedrag zou willen lenen. Iedereen verkeert namelijk weleens in een situatie dat je niet genoeg geld op je bankrekening hebt staan. Je moet dan altijd overwegen of lenen wel de slimste oplossing is. Want aan lenen hangt een prijskaartje die familie of vrienden hebben.

Aan deze snelle lening zit wel een nadeel. Je kan namelijk tot wel 5 keer zoveel rente moeten betalen over het geleende bedrag. Dit is natuurlijk erg veel geld. Tegenover dit nadeel staat ook een voordeel. Het voordeel van deze lening is dat je het geleende geld bedrag, in dit geval 400 euro, en de rente direct moet terug betalen wanneer je eerst volgende salaris wordt gestort. Je zit dus niet onnodig vast aan een lange aflossingstermijn.