Leen vandaag 150 euro ondanks BKR

Vandaag nog 150 euro op je rekening? Het is voor iedereen mogelijk. Jouw verleden telt niet meer mee, alleen het heden. Jij hebt nu geld nodig dan kun jij ook nu een lening afsluiten. Een negatieve BKR is hierbij niet van toepassing.

Dat is fijn, eindelijk kredietverstrekkers die niet naar je verleden vragen maar je aanvraag beoordelen op je huidige inkomen. Een lening waarbij de kredietverstrekkers geen BKR controle uitvoeren wordt ook wel een minilening genoemd.

Om gebruik te kunnen maken van een minilening moet je een vast inkomen hebben. Een vast inkomen kan salaris zijn, maar kan ook studiefinanciering of kinderbijslag. Je moet dus kunnen aantonen dat jij iedere maand voldoende geld ontvangt om de gewenste lening terug te kunnen betalen.
[ad#336×280-rechts]
De kredietverstrekkers die minileningen aanbieden hebben een rekenformule bedacht die aangeeft of je in aanmerking komt voor een minilening van een x bedrag. Je kunt maximaal 750 euro lenen met een minilening. Een minilening wordt zo genoemd omdat 750 euro voor een kredietverstrekker een erg klein (mini) bedrag is.

Kredietverstrekkers van minileningen zijn alleen werkzaam op internet. Je kunt dus geen bezoek brengen aan een vestiging. Doordat zij geen vaste locatie hebben kun je heel snel een lening afsluiten, er hoeven immers minder mensen aan te pas komen om jou te helpen.

Vandaag kun je binnen 10 minuten al de lening hebben afgesloten en over nog eens 10 minuten staat het gewenste geldbedrag op jouw rekening. Een snellere en eenvoudiger lening bestaat niet.

Heb jij vandaag nog 150 euro nodig? Sluit dan direct een minilening af en je kunt vandaag nog kopen wat je wilt. Sommige mensen gebruiken 150 euro voor de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon, andere voor het betalen van rekeningen.

Waar jij die 150 euro voor nodig hebt is in principe niet van belang voor de kredietverstrekker. Het enige belang van de kredietverstrekker is dat jij de lening plus de rente 30 dagen later netjes terugbetaald.