Lening van 500 euro? Geen weken wachten, maar binnen 10 minuutjes in jouw handen

Lening van 500 euro? Geen weken wachten, maar binnen 10 minuutjes in jouw handen.

Ben je ze al tegengekomen? De financiële kredietverstrekkers die op internet schrijven dat je ondanks schulden en BKR registraties binnen een paar minuten 500 euro kunt lenen?

Twee vragen: ten eerste, kun je die 500 euro lenen met schulden en vandaag nog geld op je rekening regelen? Ten tweede, wat is binnen een paar minuten volgens hen?

De eerste vraag die kan met ja worden beantwoord. Er zijn op internet diverse kredietverstrekkers gevonden die aan iedereen – met of zonder schulden – geld willen uitlenen.

De tweede vraag betreft de snelheid waarmee je de lening afsluit. Deze soort leningen waarbij je met grote spoed een lening afsluit heeft verschillende termen. Voorschotje, snelle lening, spoed lening of minilening; het komt op praktisch hetzelfde neer.

Met deze leningen is het dus zeker mogelijk het geld zeer snel op je rekening te krijgen. Deze spoedlening met BKR (ook wel korte lening zonder BKR check genoemd) registraties is dus een optie.

3 stappen zijn vereist wil jij 500 euro vandaag nog op je rekening krijgen.
Stap 1 is een aanvraag voor krediet doen. Op de website van een goede aanbieder voer je dit uit. Dit duurt 2 minuten.

Stap 2 is het mailen van ID gegevens en bewijs van inkomen naar de kredietverstrekker. Je scant je identificatiebewijs (paspoort) met je loonstrookje.

Een eventueel 3e stap (hangt af van de kredietverstrekker) is dat je een SMS stuurt naar de aanbieder om hiermee aan te geven dat jij echt de persoon bent die de 500 lening afsluit.

Na deze drie eenvoudige stappen is jouw aanvraag gecheckt en weet je inmiddels of jij die 500 euro krijgt. De aanbieders van deze spoed leningen claimen dat zodra hun computersysteem jouw leningaanvraag positief heeft beoordeeld, zij het geld wat jij aanvraagt direct naar jou overmaken.

Afhankelijk van hoe snel je eigen bank is staan de euro’s op je rekening. Het helpt als jouw bank dezelfde bank is van de kredietverstrekker.

Als je het hele traject van lening aanvragen tot en met geld ontvangen samenvat, dan is 10 minuutjes zeker niet ondenkbaar. Dus, vraag je je af of je direct geld op je rekening kunt krijgen met een lening ondanks BKR, dan is het antwoord: ja.