Ondanks BKR toch 450 euro lenen

Ben jij ondanks een BKR toch opzoek naar een lening? Dat kan! En je regelt het heel gemakkelijk vandaag nog allemaal zelf. 450 euro is dus maar enkele minuten verwijderd van jouw bankrekening.

Het enige wat jij hoeft te doen is een snelle lening aan te vragen via internet bij een van de vele online leningverstrekkers die er zijn. Wanneer jouw aanvraag is goed gekeurd staat het geld 10 minuten later al op jouw rekening.

Vier jij dit jaar ook carnaval of ga je op wintersport? Dan is een snelle lening de uitkomst. Op het moment dat je biertje op is sluit je via internet op je mobiel gewoon een snelle lening af en 10 minuten later kun jij gewoon al je volgende biertje bestellen. Geen geld meer hebben is vanaf nu dus geen excuus meer!
[ad#336×280-rechts]
Een online leningaanbieder klinkt misschien niet geheel veilig, maar dat zijn ze zeker wel. Ondanks dat deze leningverstrekkers alleen via internet werken zijn ze wel aangesloten bij verschillende verenigingen.

In Nederland zijn de regels namelijk zo streng dat wanneer een leningaanbieder niet is aangesloten bij een officiële vereniging zij direct geblokkeerd worden.

Maar net als aan alle leningen, kleeft ook aan deze lening een prijskaartje. Dit prijskaartje is ook nog vele male duurder omdat het geld binnen zeer korte tijd op je rekening staat. Het rente percentage dat je moet betalen kan oplopen tot 25%. Dit is niet niks.

Naast deze hoge rente percentage telt een snelle lening een terugbetalingstermijn van 30 dagen. Dit is een erg korte periode en iedere dag dat je te laat bent met terugbetalen betaal je een flinke boete.

Een snelle lening is dus niet voordelig, maar kan wel de beste oplossing zijn in een periode dat het financieel even tegen zit. Je kunt alleen een snelle lening afsluiten wanneer je zeker bent van een hoog genoeg inkomen de eerst volgende maand. Je kunt de lening dus in principe altijd terugbetalen. Het moet echter niet zo zijn dat je na het terugbetalen van je lening opnieuw een lening moet aangaan om de volgende maand door te komen.