Ondanks de zwarte lijst toch 350 euro lenen, het kan

Ondanks de zwarte lijst toch 350 euro lenen? Het kan. Op welke rekening wil je het?
Veel mensen zitten ongevraagd op de zwarte lijst van Bureau Krediet Registratie in Tiel. Zit je eenmaal op die lijst, dan is dat soms flink balen. Bij de bekende banken lenen ze geen geld aan deze mensen. Dat is oneerlijk, omdat mensen kunnen leren van hun fouten. En soms heb je een BKR registratie door omstandigheden waar je niks aan kunt doen.

Voor deze groeiende groep mensen is er nu een eenvoudige manier om toch nog 350 euro te lenen ondanks BKR.
Je hebt alleen maar een pc nodig en een copie van je identiteitsbewijs en loonstrook.

[ad#336×280-rechts]

Je surft naar de website van een leningverstrekker. Er zijn dus echt bedrijven die geld uitlenen aan mensen ondanks hun schulden. Dit doen ze omdat ze weten dat veel van deze mensen (misschien jij wel) nog steeds in staat zijn om hun geld terug te betalen. Zij weten dat een BKR litteken niet alles zegt over iemand.

Op de site van een leningaanbieder doe je de leenaanvaag. Je stuurt nog een copy van je ID en loonstrookje (die kun je inscannen en meesturen per email). Heb je thuis geen scanner? Dan kun je naar een bibliotheek gaan waar ze een scanner hebben. Je kunt het ook faxen, als dat makkelijker voor je is.

Het prettige is dat je gelijk na je leenaanvraag binnen een paar minuten al weet of je die 350 euro kunt krijgen. En helemaal fijn is dat je bij goedkeuring het geld direct naar jou wordt overgemaakt.

Dus: 350 euro lenen ondanks zwarte lijst vermelding is echt wel mogelijk. Veel mensen zijn je al voorgegaan.
Wees wel ervan bewust dat je het geld een keer moet terugbetalen. Het blijft immers een lening, geen gift.