Snel 400 euro op jouw rekening ondanks een BKR notering

400 euro vandaag nog op jouw bankrekening? Dat is mogelijk! Het enige wat jij hoeft te doen is via internet een aanvraag te doen. Na goedkeuring kun jij door middel van een SMS-bericht zelf bepalen wanneer het geld op jouw rekening staat.

Tegenwoordig is het zo gemakkelijk om snel aan geld te komen. Er zijn zelf kredietverstrekkers die zelfs binnen 10 minuten het gewenste bedrag al op je rekening storten. Een lening waarbij dat mogelijk is wordt ook wel een kortlopende lening genoemd. Een kortlopende lening is snel en veilig, maar is dan ook duurder dan een “normale” lening.

Een kortlopende lening kun je alleen aanvragen via internet. De kredietverstrekkers die deze leningen aanbieden werken alleen online om voornamelijk tijd te besparen. Dit is dus voordelig voor jou maar ook voor hen, het bespaart dus geld aan twee kanten.
[ad#336×280-rechts]
400 euro kan dus vandaag nog op jouw rekening staan. Zoek op internet naar een kredietverstrekker die kortlopende leningen aanbieden. Je kunt dan direct een aanvraag doen. Kredietverstrekkers van kortlopende leningen doen geen BKR check. Iedereen kan dus deze lening aangaan. De kredietverstrekkers doen geen BKR check omdat zij een andere manier hebben om geen risico te lopen. Een kredietverstrekker wilt natuurlijk van te voren er wel zeker van zijn dat het bedrag dat hij uitleent ook terug krijgt plus de bijbehorende winst.

De kredietverstrekkers van kortlopende leningen lopen geen risico doordat je altijd van te voren ene kopie van je loonstrookje mee moet sturen. Aan de hand van dit loonstrookje berekenen zij hoeveel jij kan lenen, en nog belangrijker ook kunt terug betalen. Je kunt dus nooit meer lenen dan dat jij financieel gezien aankunt. Dit maakt een kortlopende lening snel maar bovenal ook veilig.

Een nadeel van een kortlopende lening is het terugbetalingtermijn. Deze is namelijk heel erg kort. Vele kredietaanbieders hanteren een termijn van 30 dagen. Dit betekend dat je het geleende geld plus rente direct moet terugbetalen als je eerst volgende salaris wordt gestort. In eerste instantie zal je dit misschien zien als een groot nadeel, maar het is ook zeker een voordeel. Je hebt namelijk op deze manier nooit langer een schuld dan nodig is, en door de korte tijd waarbinnen je het geld moet terugbetalen betaal je uiteindelijk een stuk minder rente dan bij een normale lening.