Zwarte Lijst Leningen | Lenen Ondanks BKR.COM

Zoek jij een lening maar heb je een zwarte lijst vermelding? Geen nood, ook met een BKR registratie op de zwarte lijst kun je nog steeds geld lenen. Er zijn speciale zwarte lijst leningen, wij leggen je uit waar!

Zwarte Lijst Leningen en hoe je erop komt

Er zijn letterlijk tienduizenden mensen die op de zwarte lijst staan, zowel in Nederland als België. De zwarte lijst waar we het over hebben is de lijst waarop je staat als je moeilijk aan krediet kan komen. Er zijn tal van redenen waarom iemand op deze lijst is gekomen:

–          Je hebt niet op tijd een lening afgelost

–          Je hebt een keer iets besteld op afbetaling maar dit niet altijd volgens schema afbetaald

–          Je bent betrokken geweest bij een faillissement

Hoe het ook moge zijn, als je eenmaal op deze bekende lijst staat, is de deur om aan extra krediet te komen bij banken in elk geval gesloten.

Vooral in de huidige economische tijden zullen banken weinig medeleven tonen als je een lening nodig hebt.

Zwarte Lijst Leningen en waar je terecht kan

Bij banken hoef je het daarom niet te proberen. Het goede nieuws is dat banken niet meer de enige partijen zijn waar je betrouwbaar geld kunt lenen. Sinds enige tijd zijn er nieuwe kredietaanbieders gekomen die hun diensten volledig aanbieden via internet.

Onder deze internet aanbieders van leningen zijn er ook enkele aanbieders te vinden die geld uitlenen zonder een BKR controle te doen. Het  BKR is het Nederlandse Bureau Krediet Registratie, een organisatie waar het kredietverleden van miljoenen mensen staat opgeslagen. Als jij een verleden hebt met gemiste betalingen en schulden, dan is het ongetwijfeld het geval dat je op de zwarte lijst van leners staat.

Bij alle banken zal men een check doen bij het BKR als jij een lening aanvraag doet. Echter, bij een select aantal kredietverstrekkers op internet doet men GEEN BKR controle. Oftewel, als je op de zwarte lijst staat, dan heb je een goede kans om alsnog een lening te krijgen.

Zwarte Lijst Leningen en hoe je er aan komt

Voor een zwarte lijst lening moet je het volgende doen.

De eerste uitdaging is het vinden van de juiste aanbieders op internet. Hierbij een paar tips. Een aanbieder van zwarte lijst leningen zal dit niet heel duidelijk aangeven! Dit doen ze bewust, omdat ze niet te koop willen lopen met deze leningen. Ze zijn namelijk bang dat hun reputatie in gevaar komt en dat ze straks alleen maar schuldenaars als klanten krijgen. Je herkent een aanbieder van zwarte leningen omdat ze onder andere termen hun leningen aanbieden. Denk hierbij aan de volgende woorden:

–          Minilening

–          Spoed lening

–          Flitslening

–          Korte lening

–          Kleine lening

Je ziet dus dat deze leningen in de categorie horen van snelle, kortlopende leningen. De doelgroep die deze leningen zoekt heeft vaak veel haast met geld lenen. Daarbij kom je uit op de tweede tip.

De tweede tip is dat je de juiste aanbieders herkent omdat ze leningen aanbieden die heel snel afgesloten kunnen worden. Hierbij schromen zij niet om te adverteren met slogans zoals ‘binnen 10 minuten geld op je rekening’, of ‘snel geld lenen binnen 10 minuten’.

Tot slot herken je een betrouwbare aanbieder van zwarte lijst leningen omdat ze zonder gedoe leningen aanbieden. Dit herken je doordat ze leningen aanbieden met termen zoals ‘geld lenen zonder fratsen’, ‘geld lenen zonder gekkigheid’ of ‘geld lenen zonder rompslomp’.

Met deze tips kun je absoluut een zwarte lijst leenaanbieder vinden!