350 euro lenen ondanks BKR

Heb jij een negatieve BKR? Dan is het voor jou vaak erg lastig om een lening af te sluiten. Bij de reguliere banken heb je geen schijn van kans, maar online leningverstrekkers bieden jou wel de mogelijkheid een lening af te sluiten.

Online leningverstrekkers doen geen BKR controle. Dit is voor jou heel erg voordelig. Maar een ander voordelig accept van geen BKR controle is dat de lening in veel kortere tijd kan worden verstrekt. 350 euro kan vandaag nog op je rekening staan.

Binnen enkele minuten kan er al geld op je rekening staan nadat jouw aanvraag bij de online leningverstrekker is goedgekeurd. Deze goedkeuring krijg je wanneer je kan aantonen door middel van een loonstrookje dat je de lening plus de rente kunt terugbetalen.

De leningen die deze leningverstrekkers aanbieden worden ook wel kleine leningen genoemd. Met een kleine lening kun je in korte tijd bedragen tot en met 750 euro lenen. Wil je een groter bedrag lenen dan 750 euro dan is dat ook mogelijk. Bedragen boven de 750 euro worden echter niet binnen enkele minuten verstrekt maar kan enige tijd langer duren.[ad#336×280-rechts]

Een kleine lening kan iedereen afsluiten die 21 jaar of ouder is, over een vast inkomen beschikt en de lening binnen 30 dagen kan terugbetalen. Iedere dag dat je over de terugbetaling langer doet dan 30 dagen kost je een hoop extra geld.

Een kleine lening heeft dus in tegenstelling tot een normale lening een erg kort terugbetalingstermijn. Dit termijn is zo kort omdat de leningverstrekkers er zeker van willen zijn dat het “kleine” geldbedrag wordt terugbetaald.

Een kleine lening moet gezien worden als een voorschot op je salaris of op een andere vaste inkomen. De lening moet je namelijk direct terugbetalen wanneer je eerst volgende salaris wordt gestort.

Een belangrijke tip is dan ook om nooit meer geld te lenen dan dat je nodig hebt. Leen je meer geld dan dat je nodig hebt dan moet je 30 dagen later een groter bedrag terugbetalen dan je wellicht kunt.