400 euro gegarandeerd ondanks BKR notering

Alle reguliere banken voeren een BKR controle uit voordat ze iemand een lening verstrekken. Door deze controle bij het BKR in Tiel duurt het vaak minimaal vijf werkdagen voordat zij jou uitsluitsel kunnen geven over de lening die jij wilt afsluiten.

Online kredietverstrekkers vinden dit te lang duren en voeren daarom in de meeste gevallen geen BKR controle uit. Zij maken het dus voor jou mogelijk om vandaag nog 400 euro op je rekening te storten.

Zij vragen alleen een kopie van je laatste loonstrookje waaruit blijkt dat jij een vast inkomen hebt. Op basis van dit vaste inkomen bepalen zij hoeveel jij maximaal kunt lenen. Naast dat deze leningen bij online kredietverstrekkers snel zijn, zijn ze dus ook nog veilig. Je kunt namelijk nooit meer lenen dan dat je kunt terug betalen.

De reden waarom jij 400 euro nodig hebt is voor hen niet interessant. Voor de online kredietverstrekkers is het belangrijkst dat zij het uigeleende geld plus de rente binnen zeer korte tijd terug krijgen.[ad#336×280-rechts]
Het terugbetalingstermijn is bij veel van deze spoed leningen 30 dagen. Dit is een hele korte periode. Het doel van deze lening is dan ook snel geld lenen maar ook weer snel terug betalen.

Een spoed lening bij een online kredietverstrekker kun je daarom zien als een voorschot op je inkomen. Een voorbeeld: je telefoon heeft het begeven en je wilt snel een nieuwe omdat je zonder telefoon niet kunt werken. Het geld voor een nieuwe telefoon staat waarschijnlijk niet zomaar op je rekening en het duurt nog even voordat je salaris weer wordt gestort.

In dat geval biedt een spoed lening voor jou de ideale oplossing. Je leent namelijk nu het geld dat je nodig hebt voor een nieuwe telefoon en betaalt het geld terug op het moment dat je salaris is gestort. Deze manier van lenen is dus snel, efficiënt en eenvoudig.