500 euro lenen ondanks BKR is voor iedereen mogelijk

500 euro lenen ondanks een BKR notering is echt voor iedereen mogelijk. Vele banken doen standaard een navraag bij het BKR in Tiel, maar velen online kredietverstrekkers standaard niet.

Heb jij een BKR notering dan is het voor jou vaak alleen mogelijk om een lening af te sluiten bij een online kredietverstrekker. Dit is een groot voordeel voor jou. Het geld dat je wilt lenen staat namelijk al binnen 10 minuten op je rekening en er wordt nooit een BKR check uitgevoerd!

Ideaal voor jou, maar ook voor mensen zonder BKR notering. Voor iedereen die snel geld nodig heeft, niet lang wil wachten op uitsluitsel en geen behoefte heeft aan een stapel papierwerk is een lening bij een online kredietverstrekker de uitkomst.
[ad#336×280-rechts]
Een lening die binnen 10 minuten op je rekening staat wordt vaak een kortlopende lening genoemd. Een kortlopende lening moet worden gezien als een snelle oplossing voor een tijdelijk geld tekort. Het moet namelijk een tijdelijk geld tekort zijn omdat je de lening binnen 30 dagen alweer moet terugbetalen.

Dit klinkt heel onvoordelig maar je kunt er ook juist je voordeel mee doen. Je zit met een kortlopende lening namelijk nooit langer dan nodig vast aan een schuld.

Vele mensen durven geen lening af te sluiten bij een online kredietverstrekker omdat ze denken dat het onveilig is. Dit is absoluut niet waar. Iedere kredietverstrekker heeft bepaalde voorwaarden waaraan die moet voldoen ook de online kredietverstrekkers.

Hiernaast voeren de meeste online kredietverstrekkers ook een controle uit waardoor zij er zeker van zijn dat jij het gewenste bedrag kunt terugbetalen. Een kortlopende lening is dus snel, eenvoudig, veilig en betrouwbaar.

Ben je 21 jaar of ouder en ben je in het bezit van een vast inkomen aarzel dan niet en sluit vandaag nog een kortlopende lening af. Een belangrijke tip bij het afsluiten van een kortlopende lening is dat je altijd goed moet kijken hoe hoog het rentepercentage is dat de online kredietverstrekker over het gewenste bedrag rekent.