Gegarandeerd 750 lenen ondanks fouten in het verleden? Ook jij krijgt een tweede kans!

Ben jij in het bezit van een negatief BKR verleden maar wil je toch proberen opnieuw geld te lenen? Ook jij verdient een tweede kans. Er zijn diverse online kredietverstrekkers die je die kans willen geven.

Deze online financieerders kijken namelijk naar het heden en niet naar het verleden. Er wordt door een aantal geen controle gedaan bij de bekende kredietregistratiebureau ’s. Dat is prettig omdat je soms wel erg makkelijk een schulden notering krijgt zonder dat je een grote wanbetaler bent geweest. Denk bijvoorbeeld aan een creditcard waar je een keer vergeten was je aankoop te betalen. Of een telefoonrekening van een paar jaar geleden toen je misschien teveel dingen aan je hoofd had.

Aan de hand van je inkomen berekenen de kredietverstrekkers hoeveel jij maximaal mag lenen. Het geleende bedrag plus de rente moet je meestal binnen een week of 4 na het afsluiten van de lening aflossen

Waar kan ik deze online financieerders vinden?
Op internet zijn er diverse te vinden. De kredietverstrekkers die jij nodig hebt zijn te herkennen doordat zij zich richten op geld lenen met BKR registraties, minilening, voorschotje en met spoed geld lenen.

[ad#336×280-rechts]

Wat kost dit mij?
Omdat de kredietverstrekker risico loopt door geld te lenen aan mensen met BKR registraties (misschien dat jij geen wanbetaler bent, maar helaas zijn er ook mensen die met deze registratie wel moeite hebben om hun leningen af te lossen) wordt een iets hogere rentevergoeding gevraagd. Vaak wordt dit geen rente genoemd, maar leenkosten of administratiekosten. Heel concreet, wil je 750 euro lenen, dan ontvang je netto ongeveer 605 euro op je rekening. De leenkosten zijn er dan al vanaf gegaan.

Hoe veilig is deze lening?
Deze lening is veilig mits je dit doet bij betrouwbare kredietverstrekkers. Er zijn diverse Nederlandse internet kredietverstrekkers die vaak te herkennen zijn doordat ze lid zijn bij Nederlandse Vereniging van Financieel Adviseurs en/of vergunninghouden zijn bij de Autoriteit Financiële Markten.