Geld lenen ondanks BKR: zeker mogelijk!

Wilt u geld lenen ondanks BKR noteringen? Misschien heeft u een niet al te best financieel verleden, maar kunt u alsnog wel wat extra geld gebruiken? Bij de grote banken is het dan erg lastig om geld te lenen door uw BKR notering. Dit kan nare gevolgen met zich meebrengen. Hoe gaat u die belangrijke lening dan betalen, of kan u die last-minute vakantie nu boeken? Met andere woorden, hoe kan u geld lenen ondanks uw BKR notering?

Er zijn meerdere oplossingen die u kunnen helpen bij het financieren van belangrijke zaken.. Wat dacht u van:[ad#336×280-rechts]

Aankloppen bij familie en of vrienden?

Zit het financieel even niet mee? Misschien heeft u wel goede banden met uw familie of goede vrienden waarbij u kunt aankloppen als het financieel even tegen zit. Niet iedereen voelt zich prettig bij het idee om geld te lenen van bekenden of familie. Toch is dit een van de goedkoopste oplossingen. Los van het feit dat het wel gewoon terug betaald moet worden, zijn er geen administratieve kosten of extreem hoge rentepercentages die u moet betalen.

Marktplaats.nl

Ga eens bij u zelf na: Wat heb ik al meer dan een jaar niet gebruikt. Eens een middag op zolder spenderen kan al een aardige vondst opleveren dat regelrecht op sites als Marktplaats.nl geplaatst kan worden. Niet al u al uw spullen met emotionele waarde zult verkopen, maar die dingen die al jaren thuis liggen en nooit worden gebruikt. Spullen waarvan u niet eens meer wist dat u ze bezat. Op websites als marktplaats.nl kunnen dergelijke spullen nog aardig wat opbrengen.

Een minilening

Heeft u geen vrienden of familie, of heeft u al uw bezittingen al een keer op Marktplaats.nl geplaatst, dan kunt u altijd nog een minilening afsluiten. Een minilening is een kleine lening tot maximaal 750 euro die u binnen een maand ook weer moet aflossen. Het bedrag is laag, de looptijd is kort en u kunt ze lenen ondanks BKR noteringen. Op het internet zijn verschillende aanbieders van dergelijke leningen.

Daarom:

Geld lenen ondanks uw BKR notering is zeker mogelijk. Is het bij vrienden of familie, is het door uw oude bezittingen te verkopen of door een minilening? De manier maakt niet uit, het feit dat geld lenen zonder BKR mogelijk is daar draait het om!