Online geld lenen voor een nieuwe koelkast? Zo aangevraagd, zo geregeld!

Koelkast kapot? Heel vervelend met dit warme weer. Het geld voor een nieuwe koelkast heb je waarschijnlijk niet gelijk ergens liggen. Een goede koelkast kost tegenwoordig al snel tussen de 400 a 600 euro. Dit is voor veel gewone mensen een hoog bedrag dat je niet even op je rekening hebt. Niet iedereen heeft een goedgespekte spaarrekening.

Een koelkast kopen is eerst kijken naar wat je nodig hebt: heb je een groot gezien dan is veel vriesruimte superhandig.
Wat je nodig hebt is in deze situaties geld voor een nieuwe koelkast. Een snelle lening biedt dan de uitkomst. Met deze snelle lening staat het geld namelijk al binnen één dag op je rekening. Vergeet dus lang wachten op je geld of je familie om hulp vragen.

[ad#336×280-rechts]

Een online (snelle) lening is een lening waarmee je het geld al op dezelfde dag op je rekening hebt staan. Verschillende kredietaanbieders van deze snelle online lening beloven dat het geld al in 10 minuten op je rekening staat. Dit is de snelste lening mogelijk.

Bij het afsluiten van een online lening is het dus wel verstandig eerst goed het rentepercentage te bekijken en daarnaast moet je nooit meer geld lenen dan nodig is. Een snelle online lening is bijzonder snel geregeld, maar dient wel gebruikt te worden voor noodgevallen.

Voor het afsluiten van een online lening van tussen de 400 a 600 euro ben je meestal meer kwijt dan bij een grote lening bij een bank. Dit komt omdat er geen controle wordt gedaan naar je schulden. De kredietverstrekker via internet loopt dus meer risico. Om dit risico te beperken wordt er een groter rentepercentage gebruikt bij een kleine lening zoals in deze gevallen.

Aanvragen kun je volledig op je gemak doen achter je pc. Je vult op de site van een online kredietverstrekker je gegevens in (naam, adres, tel, geld wat je wilt lenen) en stuurt nog even een copy van je identiteitsbewijs en bewijs van inkomen (denk aan een salarisstrook bijvoorbeeld). Vrijwel direct wordt jouw aanvraag beoordeeld met een computersysteem. Hierna hoor je gelijk of je het geld kunt lenen.