Vandaag 650 euro binnen 10 minuten op je rekening

Vaatwasser, wasmachine of droger kapot? Leven zonder deze grote huishoudelijke apparaten is een crime. Je wilt daarom zo snel mogelijk een nieuw apparaat aanschaffen. Hiervoor is echter geld nodig. En helaas is 100 euro vaak niet genoeg.

Je kunt natuurlijk een vaatwasser, wasmachine of droger tweedehands kopen. Maar of je daarmee nou uiteindelijk goedkoper uit bent betwijfel ik. De houdbaarheiddatum van een tweedehands apparaat is natuurlijk korter dan die van een nieuw apparaat.

Wanneer het tweedehand apparaat het na 3 jaar begeeft en je moet weer een nieuw of tweedehands apparaat kopen ben je waarschijnlijk net zoveel geld kwijt als dat je nu gelijk een nieuw apparaat koopt dat minimaal 6 jaar mee gaat.

Maar er kan nooit worden gekeken in iemand anders portemonnee waardoor oordelen vaak lastig is. Er is echter misschien een uitkomst voor iedereen die in een keer zo’n grote uitgaven moet doen. Die uitkomst is een lening.
[ad#336×280-rechts]
Deze lening wordt ook wel een snelle lening genoemd. Een snelle lening wijkt af van een reguliere lening omdat het bedrag maar voor een korte periode wordt geleend en het bedrag vandaag nog op je rekening kan staan.

Dus wil jij 650 euro lenen dan sluit je nu een snelle lening af en vaak staat het geld al na 10 minuten op je rekening. Het geld kun je echter maar voor een korte periode lenen omdat het geld plus de rente binnen 30 dagen moet worden terugbetaald.

Het voordeel van een snelle lening is dat echter iedereen er gebruik van kan maken. Er wordt namelijk geen BKR check uitgevoerd, hierdoor kunnen ook mensen met een negatief BKR verleden gebruik maken van een snelle lening.

De voorwaarden die bij deze lening horen zijn; Je dient minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een vast inkomen. Afhankelijk van dit inkomen wordt bepaald hoe hoog het bedrag is dat jij kunt lenen.

De verstrekkers van een snelle lening willen er namelijk wel zeker van zijn dat jij 650 euro plus de rente na 30 dagen kunt terugbetalen.