Vandaag nog 750 euro op je rekening ondanks BKR

Heb jij een negatieve BKR, maar wil jij een lening aangaan? Bij de regulier banken is dit erg lastig. Zij doen namelijk allemaal een BKR check waardoor het voor jou onmogelijk is om nog een lening aan te gaan. Hoe klein het bedrag ook is.

750 euro is voor de meeste banken een klein bedrag. Je zou dan ook verwachten dat ze over zo’n bedrag niet moeilijk doen en jou deze lening gewoon aanbieden. De banken denken hier jammer genoeg anders over. Zij willen jou beschermen tegen jezelf en voorkomen dat jij nog meer schulden opbouwt.

Dit is echter de keuze van een persoon zelf, en zo zien de online kredietverstrekkers dat ook. Daarbij is het onwaarschijnlijk dat jij niet hebt geleerd van je financiële fouten die jij in het verleden hebt gemaakt.

Online kredietverstrekkers bieden snelle leningen aan waarbij je bedragen als 750 euro vandaag nog kunt lenen. Dit betekend dat zij garanderen dat jij vandaag nog die 750 euro op je bankrekening hebt staat en die dus direct kunt gaan besteden.[ad#336×280-rechts]

750 euro is een bedrag dat dan voor een bank misschien een klein bedrag is, maar voor menig consument is dit een bedrag die het mogelijk maakt die extra dure aankoop te doen, of om spoedrekeningen te betalen.

Snelle leningen kenmerken zich door de snelheid waarmee het geld op jouw rekening kan staan, het feit dat er geen BKR check wordt gedaan, maar ook door het feit dat het een echte korte lening is. Het afbetalingstermijn is namelijk 30 dagen.

Van deze korte afbetalingstermijn hoef je niet te schrikken. Je moet er juist je voordeel mee doen. Je zit hierdoor namelijk nooit langer dan nodig vast aan een schuld. Wel is de rente van een korte lening vaak een stukje hoger dan van een normale lening.

De rente is hoger omdat je maar eenmalig rente over het geleende bedrag betaalt. 30 dagen na het afsluiten van de lening betaal je namelijk het geleende bedrag plus de bijbehorende rente terug. Over een langere periode genomen is de rente dus altijd lager dan die van een normale lening.