Voorschot op je vakantiegeld aanvragen ondanks BKR? Dat regel je gewoon zelf!

Vakantiegeld is zoals bekend een toelage die alle werknemers in Nederland ontvangen met om de extra kosten van vakantie te dekken.

De meeste Nederlanders ontvangen eind mei hun vakantiegeld. Vakantiegeld is over het algemeen vastgesteld op 8% van het bruto loon. Bij beëindiging van je dienstverband wordt het reeds opgespaarde gedeelte over de afgelopen periode direct uitbetaald.

Soms kun je niet wachten tot eind mei. Er zijn verschillende rekeningen die je nu moet betalen. Dat kunnen hele essentiele dingen zijn, zoals een belastingschuld, je huur of hypotheek, of iets anders. Het kan ook zijn dat je nu je vakantie wilt boeken maar daarvoor je vakantiegeld nodig hebt. Kortom, tal van redenen.

Gelukkig kun je tegenwoordig helemaal zelf een voorschot op je vakantiegeld aanvragen. Dit doe je bij betrouwbare online kredietverstrekkers. Het mooiste is dat je werkgever hier ook niet achter hoeft te komen.

[ad#336×280-rechts]

Je bezoekt diverse sites van kredietverstrekkers op internet en vraagt een geschikte lening aan. In dit geval kun je het beste kijken naar minileningen, spoedleningen of korte leningen. Al deze leningen houden hetzelfde principe in. Je kunt vliegensvlug op dezelfde dag nog een leuk geldbedrag op je rekening overgemaakt krijgen. Meestal een paar honderd euro.

Wist je dat bij het aanvragen van deze leningen geen check wordt gedaan naar je schulden? Dat is wel zo handig, mocht je door wat voor soort omstandigheid dan ook vroeger op een zwarte lijst terecht zijn gekomen. Je kunt dus lenen ondanks BKR registraties.

Dat zou toch ideaal zijn: vandaag al het geld in huis om je rekeningen te betalen. Scheelt je weer kopzorgen!